Cikkek

Kövesd figyelemmel beszámolóinkat, ha szeretnél betekintést nyerni munkáinkba! Számíthatsz változatos projektekre, érdekességekre és persze szakmai információkra is. Ne maradj le semmiről!

Grafikai munkák

Tallér Róbert, 2019.11.08.

Egy jól elkészített program sikerességének kulcsa a megjelenésen is múlik. Cégünk megfelelő működéséhez természetesen szükség van hatékony marketingre, promócióra és számos grafikai munkára. Ezek megfelelő képet adnak igényességünkről ügyfeleinknek.

Elolvasom

Projektmunkák

Demeter Zoltán, 2019.11.08.

Jelenleg több projekten dolgozom egyszerre, többségében PHP szerver oldali programozási nyelvet és MySQL relációs adatbázis-kezelő rendszert használva. Az adminisztrációs projekteket Yii2, míg a webáruházakat Opencart webáruház keretrendszerben fejlesztem.

Elolvasom

ACB (Auto Computer Börse)

Tóth Benjamin, 2019.11.08.

Az utóbbi 3 hónapban többnyire egy használt autók eladásával foglalkozó honlap admin felületén dolgozom. Full-stack developer-ként nem csak az adatbázist, backend-et és frontend-et, hanem a szerver megfelelő beállításait, valamint a design-t is én készítem.

Elolvasom

Szabadulószoba szerver

Burcz Alex, 2019.11.07.

A clueQuest Origenes szobához rengeteg olyan játékot terveztünk, amely mikrovezérlőkön alapszik. A szerver tervezésénél fő szempont volt, hogy minél kevesebbet kelljen a több mint 40 mikrovezérlő kódján módosítani.

Elolvasom