háttér kép

Rólunk

P4IT meeting

A P4IT két évtizedes múltjának köszönhetően széles körben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező informatikai cég. Győri irodánk nemcsak stabil munkahelyet biztosít dolgozói számára, hanem folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget is kínál.

Fő profilunk a webes technológiákra épülő komplex szoftverek fejlesztése, de emellett folyamatosan dolgozunk különböző érdekes és kihívást jelentő projekteken is (IoT eszközök, szabadulószobát iránytó rendszer, stb.)

A naprakész technológiai megoldások használata mellett folyamatosan figyeljük az új fejlesztési irányokat. Kísérletezünk, tesztelünk, pozitív eredményeinket pedig beépítjük munkáinkba a főként angol és svájci partnereink nagy elégedettségére.

A csapat

P4IT csapat
P4IT csapat
P4IT csapat
P4IT csapat
P4IT csapat
P4IT csapat

Rólam, cégről

2003-ban döntöttem el, hogy az internet világát szeretném szebbé, és főleg hasznosabbá tenni. Ekkor gördült ki az első honlap a virtuális gyártósoromról. Másfél évtized ezen a piacon hosszú idő, technológiák bukkannak elő a semmiből, hanyatlanak el úgy, mintha ott se lettek volna. Az induláskor még nem jelentett semmit a reszponzivitás, mobilon elérhető virtuális valóság, ma már szinte semmit nem jelent a ie6 ra való optimalizálás gyötrelme. P4IT sikeresen felült a kor hullámaira, nem zuhant velük együtt a mélybe, a hosszú távon használható technológiák mellett tette le a voksát, de nem félt elfelejteni hanyatlásra ítélt idejétmúlt megoldásokat. Folyamatosan figyeljük az új fejlesztési irányokat, és kísérletezünk, tesztelünk, aminek az eredményeit beépítjük a napi munkánkba, hogy partnereink a legrövidebb időn belül profitálni tudjanak belőle.

Míg eleinte többnyire honlapokat, webshopokat készítettünk, jelenleg webes technológiára épülő komplex szoftverek fejlesztése tölti ki a munkaidőnk nagyobb részét. Az agyat megmozgató projektek mellé mindig bekerül egy két FUN faktor is, mint szabadulószoba kezelő szoftver fejlesztése, cégtábla ledsorának animálása, és még sok más.

Város szívében

A főhadiszállásunk Győr belvárosában, a Batthyány térnél található. Közelben lévő kávézók, pékségek, kajáldák teszik kényelmesebbé az ebédszünetet, rövid pihenőket. Napközben behallatszik a parkból a madárcsicsergés. Van egy kis közösségi terünk babzsákokkal, kanapéval, itt zajlanak a közös ebédelések, kávézások, és van egy ping-pong szobánk aktívan feltőltödni vágyók számára – város közepén vagyunk, mégis zöldben.