Blog

Kövesd figyelemmel beszámolóinkat, ha szeretnél betekintést nyerni munkáinkba! Számíthatsz változatos projektekre, érdekességekre és persze szakmai információkra is. Ne maradj le semmiről!

Config management és minio bevezetése

Alex - 8 hónapja

A config management egy Hasura (hasura.io) service ami a clueQuest szerverén fut helyben, hogy internethiány esetén is üzemelhessenek a szobák.

Elolvasom

Fuldugo.hu átállítása unas bérelt webáruházra

Zotya - 1 éve

Leváltottuk a majd egy évtizedes belső feljesztésű Opencart webshop motorunkat Unas bérlet szolgáltatására.

Elolvasom

OMDB Movie Selector: Js keretrendszerek

Laci - 1 éve

Az állásinterjún kapott feladaton dolgozom, most már tanulási célzattal. A feladaton keresztül lehetőségem nyílik különböző javascript keretrendszereket megismerni.

Elolvasom

Szabadulószoba óra, help rendszer

Alex - 1 éve

Játékok közben ezen látjuk a hátralévő időt, itt jelennek meg a hint-ek és videót is tud lejásztani. Ahogy sok más rendszer, a legfrissebb verziója már a config management-et használja a szükséges beállítások letöltésére.

Elolvasom

Fabric.js "digitális asztal" implementáció

Jocó - 1 éve

A koronavírus megjelenésével sorra zártak be az olyan helyek, ahol a létesítmény jellegéből adódóan több ember, kis helyen, nagy rotációban jelent meg: mozik, uszodák, éttermek. Ebbe a csoportba tartoznak a szabadulószobák is. A londoni clueQuest a kezdeti korlátozások után egy időre kénytelen volt bezárni kapuit a játékosok előtt.

Elolvasom

Parancssorban futó hanglejátszó

Alex - 1 éve

A szabadulószobákban lévő háttérzenékért és hangeffektekért felelős rendszer. Hogyan fejlődött, miért tartunk ott ahol tartunk.

Elolvasom

Kalapálógép programozása

Kis Tomi - 4 éve

Az utóbbi években Magyarországon is elterjedőben van egy újfajta hangszer: a handpan. Ez egy leginkább repülő csészealjra hasonlító, fémből készült dob, amelyet két süveg (gömbszelet) összeillesztésével készítenek.

Elolvasom

Projektmunkák

Zotya - 4 éve

Jelenleg több projekten dolgozom egyszerre, többségében PHP szerver oldali programozási nyelvet és MySQL relációs adatbázis-kezelő rendszert használva. Az adminisztrációs projekteket Yii2, míg a webáruházakat Opencart webáruház keretrendszerben fejlesztem.

Elolvasom

ACB (Auto Computer Börse)

Beni - 4 éve

Az utóbbi 3 hónapban többnyire egy használt autók eladásával foglalkozó honlap admin felületén dolgozom. Full stack developer-ként nem csak az adatbázist, backend-et és frontend-et, hanem a szerver megfelelő beállításait, valamint a design-t is én készítem.

Elolvasom